Дома

The Future rests on Steel
Recycling for a better world
Slider

Производи |

Бетонско железо

Челикот е рамката околу која се подигнуваат повеќето современи градби.Челикот е суштинска компонента на модерните градежни дизајни и големите инфраструктури. Опсегот на челични решенија за армиран бетон понуден од нас е еден од најшироко достапни на пазарот за да ги задоволи сите барања за градење.

Нашиот асортиман вклучува стандардни производи и сопствени решенија прилагодени според потребите на клиентите.

 

 

 

Железо во котур

 

 

 

 

Цемент

 

 

 

Материјали