Кафе Шоп

Кафе Шоп

МАРКЕТ 24/7

Во склоп на нашата бензинска станица можете да го посетите маркетот, каде можете да најдете
широк асортиман на производи, како:
Прехрамбени производи
Кондиторски производи
Свежи сендвичи
Безалкохолни пијалоци
Кафе LAVAZZA
Сладоледи
Цигари
Автокозметика и дополнителна опрема за автомобили
Козметика за лична хигиена
Играчки
Ваучери за дополнување на кредит на вашиот мобилен телефон

ТОДАY’С
Кофи шоп-от Today’s во склоп на маркетот нуди беспрекорно квалитетно кафе од Lavazza за
подобра концентрација при возењето. А доколку сте гладни, можете да пробате од нашите свежи
домашни сендвичи, чикен рол, барцелона, пиза парче, интегрален сендвич, тостови по ваш избор,
салати.