Coffee Shop

Today's Coffee Shop

Today's MARKET 24/7

Today’s Coffee Shop në kuadër të marketit ofron kafe të cilësisë së përkryer Lavazza për një përqëndrim më të mire gjatë vozitjes.  Dhe nëse jeni të uritur, mund të provoni nga:
- Sanduiçët e freskëta shtëpiake
- Roll pule
- Barcelona
- Copë pice
- Sanduiç integral
- Tostë sipas zgjedhjes suaj
- Sallata