Aktiva Petrol

Aktiva Petrol
Icon Image

Aktiva Petrol është kompani e themeluar në vitin 2007 me seli në Shkup, Maqedoni. Biznesi kryesor i kompanisë është tregtia me naftë, derivate të naftës dhe karburanteve për transport, dhe është brend veçmë I dëshmuar në atë fushë, e kryesisht për shkak të kualitetit të lartë të karburantit dhe shërbimit të shkëlqyer ndaj klientit.

Asetet Petrol është një nga pompat e benzinës më modern në vend, dhe gjendet në autostradën që lidh Shkupin me Prishtinën, përmes qarkores lehtë lidhemi me të gjitha qytetet e mëdha në Maqedoni, dhe është e pozicionuar në një nga zonat më të mëdha industriale me mbi 400 kompanit që janë klientë tanë të përditshëm.

Icon Image

Për ne, më e rëndësishme është siguria juaj dhe rehatia gjatë vozitjes, dhe për këtë arsye me çisternat tona të pajisura teknikisht që janë plotësisht në përputhje me rregulloret në fuqi, i sjellim derivatet më kualitative që ofrohen nga brendet e famshme botërore të Greqisë (Shell, JetOil, Helenic Petroleum)